Зодиите имат своите особености и характерни черти, които са известни на всички. Но какво е първото впечатление, което оставя всеки знак? 

Представяме ви очакванията и реалността за 12-те зодии:

Овен

Първо впечатление: Той е дружелюбен, харизматичен и винаги е искрен. Но щом разбере, че не сте на неговото мнение, неговата дружелюбност изчезва.

Реалност: Овенът е егоист и е нетърпелив. Ще спори ожесточено и след 5 минути ще бъде на вашето мнение, но не е злопаметен.

Телец

Първо впечатление: Телецът е спокоен и уравновесен. Контролира и размишлява върху всичко, което казва и прави. 

Реалност: Телецът умее да крие емоциите си. Но ако говорите по-дълго време с него, ще разберете, че често използва сарказъм и осъжда другите. Телецът е мързелив, но по някакъв невероятен начин успява да свърши всичко, което трябва.

Близнаци

Първо впечатление: Учтиви и възпитани. Или много притеснителни, или приятелски настроени. Винаги трябва да правят нещо. Те не могат да седят спокойно и понякога изглеждат нервни.

Реалност: Близнаците се притесняват, че някой може да има грешно мнение за тях. Така че, ако някой се шегува, представителите на този зодиакален знак няма да се разсмеят, докато всички не го направят.

Рак

Първо впечатление: Ако видите Рака в компанията на приятели, той е забавен, спокоен и сдържан. Заобиколен от непознати, той ще се притесни и ще се оттегли.

Реалност: Най-големият страх на Рака е да му се подиграват и унижават. В някои ситуации е напълно безпомощен и не може да казва "не", особено на любим човек. Но пък е честен и прям.

Лъв

Първо впечатление: Много мил, гостоприемен и винаги готов да помогне. Когато разговаряте, ви гледа в очите, сякаш показва, че слуша задълбочено проблемите ви.

Реалност: Той обича да говори за себе си и живота си, тъй като жадува за  внимание. Но подобна проява на егоизъм е оправдателна, защото Лъвът е най-верният и щедър приятел. 

Дева

Първо впечатление: Срамежлива и малко нервна. Девата винаги е добре поддържана - семпла и стилна.

Реалност: Девата е много наблюдателна. Забелязва и най-малките детайли, въз основа на които може да си направи заключение за ситуация или човек. Винаги е готова да помогне. Не харесва хората, които се опитват да привлекат вниманието върху себе си.

Везни

Първо впечатление: Везните са харизматични и чаровни. В тяхната компания се отпускате и се чувствате така, сякаш сте намерили своя човек. Имат усещане за стил и винаги изглеждат страхотно. 

Реалност: Пред вас седи пълен перфекционист. Везните са много взискателни не само към себе си, но и към другите. Винаги ще трябва да отговаряте на техните критерии.

Скорпион

Първо впечатление: От една страна той е сладък и забавен. От друга е затворен и не допуска хората до себе си. Един ден може да ви обича, на следващия да ви поздрави хладно.

Реалност: Скорпионът е малко странен и самостоятелен. Който е негов приятел, значи е преминал куп тестове и е покрил нужните изисквания. Рядко обича страстно, но е отдаден на връзката си.

Стрелец

Първо впечатление: Днес се усмихва от ухо до ухо, а утре олицетворява Върховния съд. Стрелец е душата на компанията, той е приказлив и харизматичен.

Реалност: Изключително и крайно горд. Винаги смята, че е най-интелигентният в стаята. Обсебен е от идеята за контрол, но пък е много щедър и лоялен, обича искрено приятелите си и поставя семейството си на първо място.

Козирог

Първо впечатление: Винаги изглежда тих и сериозен. Дори малко плашещ и мистериозен.

Реалност: Козирогът винаги е нащрек и чака да бъде обиден или предаден. Живее в свят, далеч от реалността и лесно приключва приятелствата си. Той е нежен и внимателен и въпреки че е малко несигурен, Козирогът е чудесен във връзките.

Водолей

Първо впечатление: Мълчалив, а когато говори, не казва нищо. Загадъчен и интересен.

Реалност: Всъщност, Водолеят е много забавен. Обича вулгарните шеги и сериозните разговори. Той е верен на себе си и не се страхува да носи това, което му харесва. Винаги е малко самотен, дори заобиколен от приятелите си.

Риби

Първо впечатление: Рибите изглеждат срамежливи. Не са особено комуникативни и не обичат да започват разговора. Мили са, но е трудно да се отпуснат

Реалност: Риби са родени емпати. Те са в състояние да уловят вибрациите на вашето настроение преди самите вие. Те винаги са готови да говорят, разбират и прощават.