Може би е време да повярваш, че можеш да имаш всичко, което искаш. Може би наистина е време да зарежеш всички онези мисли, които ти казват, че няма да се справиш, и че не си достатъчно добра. Може би е време да заглушиш онези гласове, които ти повтарят, че не заслужаваш онзи начин на живот или онази работа, или онзи човек. Най-добре ще бъде да спреш да позволяваш на миналото ти да се бърка във всичко, което правиш в настоящето – по-добре го загърби, заедно с цялата болка и всичките претърпени разочарования. Ти имаш силата да направиш всичко,за да промениш нагласата и живота си и да поемеш в напълно нова посока, която да те отведе до сбъднатите ти мечти и ще те убеди, че няма нищо невъзможно!

Време е да започнеш да вярваш, че можеш да имаш всичко, което пожелаеш, без да изпитваш вина за това. Разбирам, че може би родителите ти винаги са ти казвали, че това няма как да се случи ,или че не можеш да имаш перфектен живот. Възможно е да си от семейство, което те е възпитало да не вярваш в щастливия край на историите и сбъдващите се мечти, което автоматично те е накарало да мислиш по този начин, но знай, че никога не е прекалено късно да започнеш да виждаш нещата по друг начин, да мислиш различно. Никога не е прекалено късно да си представиш, че животът ти е празно платно, където можеш да нарисуваш каквото си пожелаеш и то да се сбъдне.

Започни да мечтаеш за перфектната работа с перфектната заплата. Обичай се и непрестанно си повтаряй, че заслужаваш страхотен човек до себе си, който да те обича безусловно и всеки ден да ти го показва. Време е да спреш да се връщаш назад към спомените ти за старите връзки и да се отказваш от любовта заради тях – най-хубаво е да приемеш, че те са били примери за това какво да не правиш занапред и какви хора да не допускаш в живота си. Това са просто уроци, от които си научила,че трябва да си във връзка единствено ако ти прецениш, че искаш , и то да е с правилния човек, който напълно ще те оцени, и на когото ще си заслужава да дадеш цялата любов, която имаш за даване.

Може би е време да спреш да правиш живота си труден, мислейки че той наистина е. Започни да си повтаряш, че живота може да бъде лесен, простичък и възнаградителен. А, ако всички онези неща, които са те учили за живота още от детството, са просто шепа лъжи, казани от хора, които не са успели да намерят щастието за себе си, както и своята мисия в живота? Не вярвай, че твоят живот трябва да бъде непременно същият като на родителите ти, на приятелите ти или на менторите ти. Може би е време да спреш да вярваш в тези остарели негативни разбирания и да създадеш свои нови.

Замисли се, че причината за всички събития, хора и чувства в живота ти са предизвикани от мислите ти за негативни неща, страховете ти или болката, които си изкарвала пред света. Опитай да оставиш всичко това в миналото и да препрограмираш съзнанието си в положителна посока – мисли за щастие, за успехи, за изобилие, за любов и просперитет и това ще повикаш в живота си. Може би сега е времето, в което да заявиш на себе си ,че наистина можеш да имаш всичко, което искаш, защото без съмнение го заслужаваш. Заслужаваш всичко най-хубаво на света и искам и ти да повярваш в това с цялото си сърце.