Ако си влюбена в някого, който не може да ти отвърне на този етап, това не означава, че не си заслужаваш. Понякога хората, които срещаш, не бива да са в живота ти. Всички ние се опитваме да открием кои сме и какъв път ни е отреден. Понякога той не е готов за обвързване. Понякога ние опитваме, а той не, ние искаме да оправим нещата, но не намираме същото. Това не е проблем. Трябва да разбереш, че е нормално.

Все пак, ако той не е готов да е с теб, не можеш да го принудиш. Ако той няма как да те обича, трябва да знаеш, че тази любов ще те разруши. Сърцето ти не може да преследва нуждите на друг човек. Спри да раздаваш любовта си навсякъде, на хора, които не я заслужават или нямат нужда от нея точно сега. Трябва да отстъпиш и да оставиш отсрещния човек да израсне сам така, както той иска. Не можеш и не бива да му въздействаш.

Знам колко е трудно да си тръгнеш от онзи, когото обичаш силно. Знам колко е трудно да пренебрегнеш това, което ти казва сърцето, но това е за твое добро. Така ще бъдеш отново себе си. Ще преследваш мечтите си и ще се развиваш. Това ще те научи, че трябва да отваряш сърцето си само за онези, които наистина си заслужават. Защо ли? Защото само те могат да видят в теб бъдеще, ново начало, щастието и истинската красота на любовта, както и ти в тях. Тази любов не боли и не иска да ти навреди.