Скъпо мое дете, ти си слабостта, която ме прави все по-силна всеки ден. Искам да разбереш огромната сила, която имаш над мен. Ти ме наблюдаваш и вярваш с цялото си сърце, че имаш най-смелата майка на света. Но грешиш - аз имам слабости и ти си една от тях.

Ти си слабостта, която изпълва душата ми с дързост и смелост. Най-голямата ми грижа е твоето благополучие. И съм тук, за да защитя съня ти и да ти дам повече усмивки. Ти си слабостта, с която се гордея. Благодарение на теб животът ми е пълен с удовлетворението и радост. Ти ме караш да покажа най-доброто от себе си. Истинското ми аз се прояви, когато те хванах в ръцете си за първи път. Ти си слабостта, която ме прави толкова силна, че мога да преместя планини.

Ти си слабостта, която никога не искам да преодолея

Ти си слабостта, която се надявам да имам в живота си винаги и знам, че ще бъда силна. Въпреки че това означава да загубя независимостта си и да обвържа чувствата си с теб. Винаги си в мислите ми и си главният герой във всеки един аспект от моя живот. Ти си мотивацията на моите надежди и мечти. Животът ми е преплетен с твоя и искам да ти дам цялото щастие на света. Твоето нежно лице и красивата ти усмивка ме разтапят и ги нося със себе си, където и да отида. Ти си моят ангел пазител. Студените и облачни дни вече не ме натъжават, защото ти си светлината в живота ми. Твоята любов и чистота ми показват, че мога да обичам безусловно. Благодаря теб съм най-силният човек на света! Ти изпълваш душата ми с най-красивите чувства.

Ти си красива слабост

Аз съм смела, защото открих най-голямата си слабост, а тя е благословия - теб! Тази любов изпълва всичко с живот. Светлината в дните ми, която държи тъмнината далеч от дома ни. Когато се усмихнеш не е възможно да не се усмихна с теб, без значение колко съм ядосана. Когато говориш ти отговарям, без значение какви са обстоятелствата. И знай, че когато и да имаш нужда от мен, аз винаги ще съм до теб. Защото, ако си до мен, силата ми се умножава!

Благодарение на теб разбрах, че животът е пълен с красиви неща, а ти без съмнение си най-прекрасното от тях! Благодаря ти за любовта, която показва слабост, но и разкрива потенциала ми. Ти си най-сладката слабост, която ме прави силна и готова за всяка една битка.