Бразилката Андреса Дамиани силно прилича на принцеса Елза от анимационното филмче на Дисни "Замръзналото кралство". 

Андреса станала изключително известна в родната си страна, след като случаен минувач на улицата подвикнал след нея "Елза!".

23-годишното момиче признава, че външният й вид ужасява някои хора и твърди, че поддръжката му изисква минимални усилия. Дамиани споделя, че си слага много малко грим, не спазва диета е не прави упражнения. 

"Откакто се помня приличам на кукла. Почти не нося грим, не спазвам диети и единствено упражнение, което правя е да разхождам кучетата си. Харесва ми да приличам на жива кукла и получавам много мили съобщения от фенове" - признава момичето.

Андреса споделя още, че има и множество критици. "Хората ми казват, че ги е страх от мен защото много приличам на кукла. Толкова се стряскат, когато ме срещнат на улицата по тъмно, че започват да бягат в другата посока".

"Докато растях, бях много тиха. Почти нямах приятели и прекарвах по-голямата част от времето си сама с моите миниатюрни кукли" - допълва момичето. 

"Това, че изглеждам като жива кукла много повдигна самочувствието ми. Това да се чувствам красива и уверена е важно и не е нещо безсмислено както много хора смятат" - разкрива вижданията си за живота Андреса. 

Дамиани признава, че много хора не вярват на твърденията й, че не се е подлагала на никакви пластични операции и споделят, че контактните лещи не са единствената "външна" намеса, която има по себе си.

Как мислите вие?