Днес ще си поговорим за оцет, кубчета лед, ароматерапия, уиски и бебешка храна... Или на какво са готови знаменитостите, за да влязат в перфектната форма за червения килим?

Безспорно креативните хора са креативни не само с това, което правят, но и с начина, по който изглеждат и съумяват за да удивят публиката и света с необикновената си и перфектно поддържана визия. А когато ви се налага да живеете и остарявате под неуморния контрол и наблюдение на пресата, папараците и почитателите си, трябва да се примирите с факта, че външният ви вид винаги е обект на коментари – дори когато не го желаете особено.

И докато някои знаменитости твърдят, че могат да ядат пица и чийзбургери безгрижно и без последствия, за повечето знаменитости борбата с наднорменото тегло се превръща във война без срок и давност. А във войната, както знаете, всички средства са позволени!

Дори най-крайните и понякога наистина опасни методи. В галерията ни днес ще ви срещнем с 12 звездни дами и техните наистина екстремни начини да загубят тегло бързо, за да изглеждат зашеметяващо за планираната си поява на червения килим. Но веднага ви предупреждаваме, че категорично не ви препоръчваме да повтаряте тези методи върху себе си у дома!