Омбре, постепенното преливане на един цвят в друг, е техника, която е подходяща за всеки аспект на красотата, включително и маникюра. Тя ни позволява да комбинираме множество цветове по удивително добър начин и да създаваме интересни дизайни с минимални усилия. Особено подходяща е тази техника за Коледа, когато естествено сме привлечени от празнични цветове и дизайни.

Омбре дизайнът на ноктите може да се направи във всякакви форми, нюанси, текстури, цветове и теми и може да изглежда като избледняване на цветовете, така както и потъмняване – от светло към тъмно. Омбрето може също така да бъде като фон на основната част на маникюра, или целият му дизайн.

Има много начини за постигане тази желана техника за маникюр. Можете да направите омбрето вертикално, хоризонтално или дори да съчетаете повече от два нюанса от една и съща цветова гама. За да постигнете омбре визия сами в домашни условия, можете да използвате гъба за грим или четка за маникюр, като смесите цветовете, където се срещат, за да създадете замъглено преливане вместо рязка линия.

Днес ще ви покажем 20 идеи за Омбре маникюр, които са перфектни за коледния сезон тази година.