Огненото събитие ще донесе голям напредък на онези, които от март насам решават големи финансови проблеми. Астроложката и тароложка Юлия Лифанова разказва кой ще има късмет и кой трябва да започне да спестява пари.

Навлизаме в най-важния и съдбоносен период от годината – скоро започва да се включва енергията на Коридора на затъмнението, който започва на 14-ти октомври и завършва на 28-ми октомври. На 29-ти септември има мощно пълнолуние в Овен, което обобщава ситуациите, започнали при две новолуния в Овен на 21-ви март и 20-ти април. Затова помнете какво ви се е случило през пролетта – от предишните дела ще има някакъв резултат.

От финансова гледна точка Пълнолунието в Овен може да доведе до важно събитие във връзката, когато с вашия партньор може да решите да инвестирате голяма сума. Първият управител на Пълнолунието - Марс - е в знака Везни, което показва сключването на важно споразумение между партньорите. А вторият управител Плутон е в Козирог и получава аспект от Меркурий, Уран и Юпитер, които са в земни знаци. Това означава, че е вероятен напредък във финансова ситуация с голям семеен капитал.

Кои зодии ще бъдат засегнати от Пълнолунието в Овен от финансова гледна точка, разберете в галерията: