Пълнолунието в края на септември е такова на огън и страст, което може да донесе феноменален напредък в романтичните отношения. Подгответе се психически - очаква ни истинска любовна буря, която се свързва с огненото Пълнолуние в Овен на 29-ти септември! Официално това събитие не е затъмнение, но по сила може и да прилича на такова, тъй като се случва 2 седмици преди началото на Коридора на затъмненията!

Пълнолунието винаги означава изясняване на ситуацията, вземане на решение и усещане за завършеност в някаква ситуация. Затова си спомнете какво ви се случи при Новолунието в Овен на 20-ти март 2023 г., а след това и при второто Новолуние в Овен на 20-ти април 2023 г. Ако в този момент сте започнали нещо, сега резултатът ще дойде от Вселената. Най-малкото на 29-ти септември просто ще почувствате, че тази пролетна ситуация е получила някакъв резултат. Това означава, че определено ще си направите извод и ще видите всичко такова, каквото е.

Характеристики на пълнолунието на 29 септември

Събитието се случва на 6 градуса от знака Овен, а този знак отговаря предимно за действието, страстта, необходимостта да се вземат решения въз основа на индивидуалното и егоистичното желание. Мотото на Пълнолунието е "Искам, което означава, че вземам!". Диспозиторът на Пълнолунието (планетата, която контролира неговата енергия) - Марс - ще застане във Везни до Слънцето, което показва желание за действие от любов, от его, от разбиране за щастие.

Това е една доста "нахална" енергия, която отговаря за активни действия от страна на мъжете, защото Марс, Слънцето и самият знак Овен отговарят именно за мъжката енергия. Ето защо е вероятно много романтични връзки да намерят яснота благодарение на действията на партньора с повече мъжка енергия.

Вижте в галерията кои ще бъдат най-засегнатите зодии от този небесен феномен: