Победителката в романтичното състезание „Ергенът“, активистката за правата на животните Валерия подлуди феновете си от радост, като се показа в булчинска рокля!

Тя и секси пианистът Евгени Генчев се изпуснаха през ноември месец за предстоящата си женитба, когато Валерия публикува годежния си пръстен, без да показва лицето на младоженеца, но след като феновете се разровиха, ги разобличиха c публикацията от профила на Евгени, в която явно се виждат същите бижута. Двойката дори не се следва в инстаграм и не публикува никакви фотоси заедно, но заклетите им почитатели са непоколебими, че младоженецът е пианистът, пише България Днес

Преди броени часове обаче моделката публикува любопитно стори на което показва булчинска рокля и пише "Успех, fragmeant_", което пък е препратка към профила на нейната колежка от предаването и приятелка Елена.

Наскоро хубавата Елена замина и се установи окончателно в Брюксел. 

Там тя заживя с приятеля си Асен, когото срещна след излизането си от формата, но не се събрали веднага, защото няколко месеца тя беше с разбито сърце.

Нарани я не друг, а Евгени Генчев, който й даваше надежди до самия финал на предаването, а в сюблимния момент я прати да "пасе трева" и избра за своя годеница Валерия Георгиева. Елена остана шокирана, което личеше ясно по лицето й още тогава, а впоследствие преживяла наистина кошмарни моменти.

"Но ето че всичко е било за добро и искам дори да благодаря на Евгени, защото ако не беше ме разкарал, нямаше да срещна Него - моята любов. Той е мъжът, който ме видя пръв, който се влюби пръв и който постъпи като истински мъжкар - бори се за мен и ме спечели", разказва Елена Сергова.

С любимия си тя бързо решава да замине за Брюксел и признава, че й се е случило нещо много странно и съдбоносно. "Ако щете вярвайте, но се случи така, че един и същи таксиметров шофьор ме караше и когато заминавах за "Ергенът", и когато щях да летя за Брюксел. И това ако не са знаци, та на! А после иди, че не вярвай", смее се Сергова.

Оказва се, че чаровната участничка е предприела ново бизнес начинание - бутик за селектирани булчински рокли втора употреба. 

“Не съм най-прагматичният човек, но дори на мен ми се струва безсмислено да изразходваш толкова ресурси за една рокля, която ще облечеш веднъж. Истината е, че след химическо чистене всяка рокля изглежда като нова и заслужава да блести отново”, споделя мацката, която се бореше за сърцето на Евгени.

 

Studio ReBright е първото място в България, където ще се предлагат внимателно подбрани рокли за бъдещите булки, които да си кажат своето “Да” с отговорност към природата, времето си и семейния бюджет.

На сайта ще откриете роклите с две цени - едната е колко струва като нова в този момент, а другата е тяхната редуцирана preloved цена. Всички рокли са преминали през химическо чистене.

Елена и нейната партньорка Богдана силно вярват, че устойчивият лайфстайл не е само “buzz” дума, а начин на мислене за все повече узрели за това българи.

Studio ReBright е възможност за бъдещите булки да се фокусират върху по-важните неща от трудния избо, а и да спестят и 30% до 60% от реалната цена на такъв аутфит.

А дали скоро да очакваме сватба, нямаме търпение да разберем!