Класическата нюд цветова палитра винаги е добро решение за педикюр, особено през сезона на отворените обувки. Но ви предлагаме да не залагате само на стандартните нюанси, а да пробвате някои наситени, дълбоки и същевременно достатъчно "телесни" такива за отворени летни обувки.

Много момичета предпочитат да лакират ноктите на краката си само през лятото, когато идва моментът да сложат любимите си джапанки за плажа или сандали за градската среда. От време на време обаче избирането на деликатен цвят с розови и млечни нюанси е безопасно, но все пак доста скучно решение.

Разбира се, за това си има причина и в този случай тя е, че отворените обувки рядко са в хармония с ярки цветове, а още по-малко с неонови. Така че за следващото ви посещение в салона за красота ви предлагаме да разгледате другата страна на нюда - по-наситените и дълбоки нюанси от неговата палитра.

Дълбокият нюд е една от най-популярните тенденции напоследък както в грима, така и в маникюра и педикюра. Този стил е най-лесно да бъде обяснен като направите аналогия с примера с червилата. Ако по-рано свързвахме телесния цвят червило с нещо изключително деликатно, леко и едва забележимо, то през последните месеци тъмните нюд цветове станаха по-популярни от всякога. Само си спомнете колко популярен моментално стана шоколадовият гланц за устни като този на Хейли Бийбър.

Разберете кои са останалите нюд нюанси в нашата галерия!