Докато в първите два сезона се наслаждавахме на красиви гледки от съседна Турция, тази година от продукцията преместиха мястото на снимките на новия сезон на "Ергенът" в не по-малко привлекателната Гърция.

Всъщност новият дом на момичетата, които ще се борят за сърцето на Алек не е имение, а 5-звездният хотел D.O.N. Mansion, като за снимките на реалити формата е наета само една част от огромната му площ. Нощувката там е около 5000 лева! 

Разбира се, цената за продукцията е била съвсем друга, имайки предвид по-дългия престой на дамите и броя на гостите. Припомняме, че в предишните два сезона, снимани в Турция, се наемаха цели частни вили, но този сезон бюджетът бил доста ограничен и затова се наложило да се плати само за част от имението.

 

От снимките в сайта на хотела се вижда колко луксозен интериор има, а спалните предлагат 5+ звезди. Това обаче не са стаите на момичета, за които, както стана ясно, са спали по няколко в едно помещение. Собствениците са обособили отделни стаи, в които да настанят участничките така, че да излезе максимално евтино.

Въпреки компромисите, цената за 1-месечен наем на хотелската част пак излизала доста скъпо – малко над 30 000 лева. Неслучайно на продукцията се наложило да пести от кетъринг, хранейки дамите с пиле с ориз и полуфабркати...

Убедени сме, че очаквате с нетърпение епизод 3, а дотогава разгледайте как изглежда отвътре домът на момичетата за следващите няколко месеца.