Първата седмица от Новата година ще бъде доста спокойна. Първите дни ще започнат с напрегнати аспекти на Венера със Сатурн, което ще внесе известна сдържаност и изолация на Везни, Телец и Риби – те ще са склонни да прекарват времето си в тесен кръг или дори сами, като избягват шумни компании и многолюдни места. Козирозите и Водолеите ще бъдат активни в приятелската комуникация, но за тях е важно да се въздържат от остри критики към близките си, опитвайки се да възприемат новата информация по-обективно и спокойно. Понеделник и вторник не са подходящи за пазаруване, пазаруване и харчене на пари. Също така трябва да избягвате хазарт, залагания и лотарии през това време. Началото на седмицата не е подходящо за тежки физически натоварвания, тъй като рисковете от травми на опорно-двигателния апарат са големи.

Тенденциите ще се подобрят в четвъртък, с преминаването на Марс в знака Козирог , което заедно с директния Юпитер ще внесе известен баланс в бизнеса и комуникацията, като направи повечето хора по-внимателни, концентрирани, дружелюбни и позитивни. Овните, Скорпионите и Козирозите ще изпитат прилив на енергия. Последните ще бъдат посетени от обещаващи идеи за започване на собствен бизнес, работа или разширяване на сферата на влияние. Риби, Стрелец и Рак ще успеят да балансират емоционалното си настроение, което ще се отрази най-добре на деловата и романтичната сфера. Ракът най-вероятно ще трябва да се включи активно в делата на децата и роднините.

Kвадратът на Венера с Черната Луна в края на седмицата може да изкриви усещането за красота и стил при Девите, Лъвовете и Везните. Жените ще се опитат да се фокусират върху външната сексуалност, а мъжете ще започнат да се позиционират като женкари. Желанието за доминиране на партньорите ще бъде присъщо на Близнаци и Водолей, което може да провокира сериозни конфликти в съществуващите отношения. Харченето на пари в последните дни от седмицата е крайно нежелателно за всички представители на зодиака, поради големите рискове от закупуване на странни и ненужни вещи. Въпросите за самочувствието и самочувствието могат да станат актуални за Риби, Везни и Телец, които ще имат възможност да преодолеят част от своите комплекси.
Квадратът на Слънцето и Хирон през втората половина на седмицата ще наложи акцент върху отношенията между жените и мъжете в контекста на съперничество и неприемане един на друг. Жените може внезапно да осъзнаят, че техните партньори или съпрузи ги възприемат като конкуренти, а не като съюзници, обезценявайки техните постижения и успехи. Такива ситуации ще са особено актуални за Лъв и Овен. Първите може да се сблъскат с преоценка на възприятието си за ролята на бащата в живота им. Тук има само една препоръка - научете се да приемате и прощавате, като същевременно оставате самодостатъчни и цялостни личности. Това не само ще ви помогне да продължите напред, но и ще се отървете от негативните емоционални тригери, които в противен случай неизбежно ще ви забавят и ще провокират появата на постоянни негодувания и комплекси.

Вижте в галерията какво още ви очаква в първата седмица на новата година според зодията ви.