Началото на последната седмица на март ще бъде белязано от Лунно затъмнение, което ще настъпи в знака Везни в понеделник. Той ще изведе на преден план темите за партньорството, брачните отношения, правните въпроси и трудовите договори в професионалната сфера. През този период се вземат най-много решения за развод, прекратяване на отношения или сътрудничество. И не винаги тези решения са правилни и водят до по-добри перспективи. В този момент ще бъде особено трудно за Везни, тъй като доста голям сегмент от бъдещето ще зависи от взетите решения. Козирозите и Телците също ще бъдат на кръстопът относно продължаване на партньорство, приятелство или работа. Традиционните препоръки по време на Лунното затъмнение са създаването на мисловни форми за собственото здраве, освобождаване от лоши навици и зависимости. Препоръчително е да намалите физическата активност, да сведете до минимум броя на пътуванията и комуникациите, както и да избягвате да харчите пари под влияние на емоции.

Опозицията на Венера и Червеевата луна в средата на седмицата ще създаде напрежение за някои представители на зодиакалния кръг. Телецът ще бъде разкъсван между мързел и жажда за действие, свързано с материални претенции, експанзия и желание за завземане на възможно най-много ресурси. Везните ще се опитат с всички сили да се впишат в правилното общество, демонстрирайки онези качества, които са им чужди - например да се позиционират като хора със здравословен начин на живот, а у дома да поглъщат бърза храна, когато никой не го вижда. Рибите ще почувстват необичайна атака на високо самочувствие, което може да доведе до конфликти и да нанесе удар върху репутацията им. Лъвовете няма да се държат по най-добрия начин, когато контактуват с обкръжението си, проявявайки алчност, завист и отмъстителност. Овен и Стрелец могат да се скарат с половинката си на финансова или материална основа, а Близнаци и Водолей могат да претърпят финансови загуби заради собственото си самочувствие и инат. Типичните Скорпиони ще се разкъсват между желанието за трупане и прахосничеството. Може би само типичните Деви няма да почувстват разрушителните тенденции на този аспект, тъй като поглъщането в текущите дела няма да позволи на Девите да бъдат разсеяни от непоследователни мисли и ирационални емоции.

Седмицата ще завърши с хармоничен секстил на Венера и Уран, който ще донесе неочаквани финансови и бизнес перспективи на собствениците на бизнес, а също така ще даде много много полезни запознанства и връзки. Водолей и Козирог, заети със собствени бизнес проекти, могат да получат помощ и подкрепа от внезапно появили се покровители, а Телец и Везни могат успешно да започнат нов печеливш стартъп. Скорпионите ще са склонни към краткосрочни любовни интереси, а Рибите ще получат втори шанс да започнат връзка с някой от миналото. Ще започнат нови романтични запознанства сред необвързаните в момента Раци, Лъвове и Овен, а Близнаците и Девите ще имат възможност бързо и ефективно да решат отдавнашен неприятен проблем.
Вижте в галерията какво още ви очаква през последната седмица на март според зодиакалния ви знак.