Снимките за новия сезон на „Игри на волята“ са в разгара си – същото се отнася и за мизерията, която носят след себе си. Intrigi.bg разпространи топ папарашки фотоси, които показват каква тотал щета е плажът, на който се изпълняват състезанията между отборите. Сами може да си представите как изглеждат лагерите на участниците…

Според ексклузивната информация хитовото риалити, което ще гледаме наесен по Нова ТВ, стартира с 4 отбора, но изненадващо още в самото начало червеният отбор е изпратен у дома. Така в битки ще гледаме три отбора със следните наименувания: „Дръзки“ (сини), „Силни“ (зелени) и „Горди“ (жълти).

Именно там могат да бъдат забелязани чували с боклуци, захвърлени пластмасови бутилки, дървени съоръжения и прочие отпадъци, които незнайно кога и дали ще бъдат почистени.

Oтново заради новата локация Дива река тази година няма да има, а вместо това най-слабо представилото се племе ще живее една седмица на Дивия плаж.

Знаят се вече и имената на повечето от участниците, като доста от тях вече са отпаднали, а някои са претърпели и тежки инциденти. Така например две момичета са постъпили с тежки травми в болницата след жестока битка на един от терените.

Запознати пък коментират, че този сезон се очертава да бъде един от най-скучните досега.

Водещата Ралица пък вече е със семейството си в една от най-красивите вили в Балчик, където ще прекарат лятото именно заради снимките на новия сезон. 

Вижте снимки от новия сезон в галерията ни: