Виолета Стайкова получи служебна номинация и ще трябва да се изправи срещу шампионката по калистеника Цвети Станева на елиминационната битка тази вечер.

Бизнес дамата наруши правилата на “Игри на волята” като сподели кой е първият номиниран от Гладиаторите на дъщеря си Денислава, която е част от племето на Старейшините. Гладиаторите загубиха номинационната битка, а на Арената Стайкова беше обвинена в саботаж. Най-големият й противник - Мартин Николов - Елвиса заподозря, че слабото й представяне е част от стратегия за отстраняването на Цвети. Виолета обаче отрече обвиненията и сподели, че е контузена. Зрителите стискат палци на Цвети и се надяват бизнесдамата да отпадне от предаването.

Те обаче подозират, че в играта между двете отново има плуване, за да може Виолета да изпъкне. "Цвети ще победи. Виолета няма никакъв шанс. Ако е състезание за сплетни може, но тук няма шанс", пише фен на предаването. "Според мен,нарочно има доста плуване,за да може интригантката Виолета да спечели,за да им вдига рейтинга,а и този пъзел тя вече го реди веднъж,така че всичко е ясно", коментира друг зрител.

Елиминационната битка ще определи коя от двете коалиции в племето на Гладиаторите ще получи надмощие. Отпадането на Цвети ще отнеме ценен съюзник от Крум Апостолов и Калоян Митов, а загубата на Виолета би лишила коалицията на Иван Рълев от най-важния стратег.

А вие на коя стискате палци?