39-годишната Милена Соколова се превърна в един от най-ярките образи в този сезон на "Ергенът", въпреки или по-скоро заради скромната си и тиха особа. Да, все сме виждали мълчаливи и кротки жени, но парфюмеристката е може би една от най-характерните и нетипични дами за нашето време.

Мненията на зрителите са спорни като повечето открито заявиха, че страшно харесват Милена, а други я определиха като психически нестабилна и дори заявиха, че крие истинската си същност...

Безспорно един от най-щекотливите въпроси около нея обаче си остава този за интимните й връзки. В началото на предаването тя сподели във визитката си, а после и пред Алек Младенов, че е имала 6-годишна сериозна връзка с преуспял учен в областта на теоретичната физика. Уж сериозна връзка, а информацията спря дотук. Толкова!

Милена нито разказа нещо повече за този човек, нито сподели как са се запознали и защо са се разделили. Вместо това тя разказа надълго и нашироко за някакво свое увлечение по капитан на кораб в чужбина, след когото хукнала, но сагата не продължила...

След края на предаването, в "Преди обед", Милена сподели: "Загубих баща си, но той щеше да ме подкрепи за Ергенът... Майка ми и сестра ми знаят, че аз се притеснявам. Но ме подкрепиха, защото разбраха, че ми е истинска мечта да срещна любовта. Чувайки поканата за една приказка, която може да завърши с щастлив край, беше добро предизвикателство за мен."

Според мнозина, а също и по думите на близки до Соколова хора, такъв мъж като физикът изобщо не съществува, а историята е била измислена от нея, за да не разберат зрителите, че реално е нямала сериозна връзка с мъж до момента. Пожелаваме й да открие истинската любов и да я задържи!