Само едно видео в интернет направило Алла звезда.

Алла Брулетова е родена в град Иваново, Русия, през 1999 г. Въпреки че е ниска, едва 159 сантиметра, гради кариера на модел. През 2020 г. момичето стартира онлайн магазин за дрехи. В същото време Алла Брулетова поддържа акаунти в различни социални мрежи и вече е спечелила вниманието на почти два милиона последователи.

Блондинката става популярна благодарение на видео за бентли мулсан, което бързо се разпространило в социалните мрежи. Във видеото, замислено като реклама на автомобила, момичето прошепва името на марката и потупва колата. Скоро в интернет започнали да се появяват видео пародии, след което целият свят научил за Брулетова.

След това момичето започва да получава различни предложения за снимки, на които тя с готовност се съгласява.

Алла има много приятен външен вид: дълги руси къдрици, гладки черти на лицето, големи очи и плътни устни. Не е изненадващо, че веднага спечелва сърцата на модните дизайнери, които постоянно ѝ предлагат участие в модни ревюта.

В интернет вече се появи теория, че Брулетова може да засенчи други руски красиви модели Наталия Водянова и Ирина Шейк.

„Много красиво момиче с лице като на кукла“, „Ето я - естествена и уникална красота“, „Алла може да разчита на страхотно моделско бъдеще“, пишат от време на време последователите ѝ в интернет.

Вижте и вие Алла Брулетова в галерията ни. Сигурни сме, че ще ви удиви с красотата си: