Питали ли сте се някога как биха изглеждали принцесите на "Дисни" като достолепни кралици? Какво ли се е случило с тях, след като са се понесли към залеза с чаровния принц? Ако сте се чудили някога (или се чудите сега), не сте сами. Фотографът Тони Рос също си е задавал тези въпроси. Ето защо му хрумва да създаде този проект.

Тони Рос много е държал портретите да изглежда реалистично, ето защо е помолил майките на своите принцеси да се превъплътят във величествените кралици. Резултатите определено са впечатляващи.

"Основната ми идея беше да изобразя връзката между майка и дъщеря в ролята на една и съща принцеса, въпреки че ги делеше едно поколение, аз исках да покажа техните прилики", разказва Рос. На снимките се вижда как младежкият блясък на всяка принцеса се превръща във величествена елегантност.

Роклите също са разкошни и са предоставени от дизайнерката Нефи Гарсия, която има огромна колекция от детски облекла, вдъхновени от принцесите на "Дисни".

Освен че ни показва как биха изглеждали любимите ни принцеси като по-възрастни дами, фотографиите ни показват и връзката между майка и дъщеря и как се променяме с времето.

Можете да видите как биха изглеждали някои от принцесите като кралици в нашата галерия, а ние се надяваме Тони Рос да заснеме и останалите ни любими героини.