Снощи Адриана Лима се завърна триумфално на модния подиум на Victoria's Secret

Това се случи шест години след като красавицата обяви оттеглянето си от модната марка след 20-годишно сътрудничество, през които дефилира в 18 от прочутите им шоу спектакли. За завръщането й моделът и брандът заснеха забавно видео, в което обявиха новото си партньорство, което беше споделено и на страницата на Victoria's Secret в Instagram.

А снощи в Ню Йорк, след шестгодишна пауза, легендарното шоу на Victoria's Secret се завърна. По подиума на Duggal Greenhouse в Ню Йорк преминаха настоящи топ модели и любими лица от миналото. 50-годишният супермодел Тайра Банкс отпразнува своето завръщане, след като се сбогува със световните подиуми през 2005 г. Под бурни аплодисменти тя първо се представи като водеща, уверена както винаги, преди да се появи и като модел в черно бюстие с кристали. Други абсолютни суперзвезди също не пропуснаха възкресяването на шоуто . Адриана Лима, Джиджи и Бела Хадид, Кандис Суанепул , Бехати Принслу и Барбара Палвин дефилираха в спиращи дъха модели бельо. 50-годишната Кейт Мос и 56-годишната Карла Бруни също изненадващо се появиха като специални гости.

Поп иконата Шер взриви публиката, като изпълни хитовете си “Strong Enough” и “Believe”, заобиколена от множество танцьори.

Вижте снимки в галерията ни: