В социалните мрежи се появи нова тенденция: всеки месец астролозите обявяват кои са най-добрите цветове за маникюр, на които препоръчват да залагате през следващите седмици. Днес ще разгледаме по-подробно тази тенденция и ще видим кои са цветове лак за нокти за август, които могат да ви донесат пари и успех. Ето и една подсказка: оранжев е!

 Астрологията има голямо влияние върху света на красотата. Например, много момичета внимателно изучават лунния календар всеки месец и често избират конкретен ден, на който да си направят нова прическа и да отидат на фризьор.

Разбира се, чували сте за дати, които се считат за най-благоприятни за увеличаване на финансовата енергия. Интересен факт е, че маникюр с парична енергия също съществува и той също е свързан с препоръките на астролозите.

Маникюрът за привличане на пари е нова тенденция в социалните мрежи. Отначало популярните астролози започнаха само да говорят за него, след това салоните и салоните и маникюристите приеха тенденцията, защото все пак езотериката винаги привлича вниманието. Сега маникюристите казват, че клиентите им все по-често избират цвета на лака за нокти, който носи късмет и за който са разбрали от видеоклипове, които са станали популярни в интернет.

Разберете повече за него в нашата галерия!