През август все по-често се появяват мисли, че лятото скоро ще свърши. Затова трябва да имате време да се насладите на лятната естетика във всичко! Носете по-често ярки неща, направете изразителен грим и не забравяйте да обърнете внимание не само на маникюра, но и на педикюра.

През сезона на отворените обувки значението на педикюра нараства. Но все пак през лятото искате да обърнете внимание не само на дължината на ноктите и гладкостта на петите, но и на цвета на покритието. Така че, ако все още не сте имали време да си направите модерен летен педикюр с модерен дизайн или актуален нюанс на лака, време е да наваксате през август. Особено ако през следващите седмици ще заминавате на почивка и искате да си позволите нещо по-ярко и смело.

Днес ви запознаваме с актуалните нюанси за педикюр за края на лятото.

Разбира се, нюд покритието по никакъв начин не отстъпва по популярност, защото педикюрът в неутрални тонове се съчетава добре с бледа кожа, тен, плажни джапанки и елегантни сандали за вечерна визия. Но все пак обърнете внимание на популярните нюанси за педикюр тази година. През лятото на 2024 г. тези цветове се считат за ултрамодерни, така че могат да бъдат успешно интегрирани в различни визии.

Открийте в галерията модерните нюанси за педикюр за месец август: