Октомври ни дава уникална възможност да се свържем с вътрешните си чувства. Опознаваме желанията и страстите си и се посвещаваме на това, което наистина ни прави щастливи. Звездите ни насърчават да се вгледаме в себе си и да изследваме какво ни изпълва с щастие, независимо дали става въпрос за любов, взаимоотношения, кариера или личностно развитие.

През този месец всеки от нас ще изживее свое собствено уникално пътуване в търсене на щастието. Важно е да се вслушваме в чувствата си, да се отваряме за нови възможности и да се стремим към личностно израстване.

Ретрограден Меркурий (до 18 октомври):

Меркурий, планетата на комуникацията, ще бъде ретрограден в началото на месеца. Това може да доведе до предизвикателства в общуването и разбирането на другите. Избягвайте важни преговори или подписване на важни документи през този период и се съсредоточете върху плановете си.

Венера в Скорпион (от 7 октомври нататък):

Венера, планетата на любовта и взаимоотношенията, ще се премести в Скорпион, което ще подчертае страстта и интензивността в любовните отношения. Това може да е време, когато ще бъдете по-емоционално свързани с партньора си или когато ще бъдете по-решителни в търсенето на любовта.

Марс в Дева (до 30 октомври):
Марс ще бъде в Дева и ще насърчава практичността, прецизността и организацията. Това е добро време да работите върху целите и проектите си, но внимавайте да не станете прекалено критични към себе си или към другите.

Пълнолуние в Овен (20 октомври):

Пълнолунието в Овен ще донесе енергия за прекратяване на проекти и взаимоотношения, които вече не са в хармония с вашите нужди. Това е и време, когато може да възникнат емоционални ситуации, които изискват внимание.

Слънчево затъмнение в Скорпион (31 октомври):

Това слънчево затъмнение ще донесе промени и трансформации. Това е чудесно време да помислите за целите си и за това какво искате да постигнете в бъдеще.

Разберете в галерия, кой ще бъде щастливият ви ден през месец октомври.