Нумерологът и четецът на карти Таро Татяна Агафонова говори подробно за това как ще бъде запомнено това важно астрологично събитие този път.

Новолунието ще настъпи на 10-ти март и този път ще премине в знака Риби. Това ще бъде подходящо време за постигане на лични цели. Важно е да запомните, че сега е моментът да отделите време за важни промени в живота си. Желанието за движение напред набира скорост при всички зодии. Най-важното нещо, което трябва да направите, е да използвате въображението си, да мечтаете и да вървите към целите си. Това новолуние ще бъде много ползотворно, може би и защото се случва в най-женския месец от годината. Сега стартира прекрасен период за жените и всички разкрасителни процедури, като например такива против стареене, ще са успешни. Каквото и да правите, най-важното е да отделите време за себе си.

Но не само това. Сега е и подходящ момент да разгърнете мисленето си и да разширите кръгозора си. Струва си да успокоите емоционалните колебания, защото те ще напомнят за себе си през този период. Новолунието в знака Риби ще насърчи стабилността и премерения начин на живот, затова трябва да избягвате суетенето и хаоса.

Много е важно да мислите смело, защото това Новолуние ще бъде емоционално. Препоръчително е да отидете на разходка до воден басейн, като море или река, да поплувате в плувен басейн или да посетите СПА център. Всякакви водни процедури ще ви донесат спокойствие, защото водата носи спокойствие и мир. Тук трябва да отбележим, че ще започне период на хармония за семейните двойки. Не се връщайте към минали проблеми, оплаквания или неприятни ситуации. Най-добре е да разрешите всички спорове и разногласия сега.

Що се отнася до негативните страни на периода, важно е да знаете, че Новолунието в Риби може да ви направи неспокойни, да ви накара да се тревожите без причина, да не ви свърта на едно място и да искате да осъществите всичките си идеи точно сега. Възможно е да има финансови усложнения, свързани с приятели и роднини.

Съвет от експерта: Препоръчваме ви да не бързате, да стоите здраво стъпили на земята и да вложите цялата си енергия в ежедневието си. Например, можете да пренаредите дома си или поне да преместите местата на някои мебели. Но определено не бързайте да започнете някое ново сериозно начинание под влиянието на силните емоции, защото в противен случай ще направите грешки в дребните детайли и ще бъдете напълно неудовлетворени от възможностите си и резултатите.

Дайте си почивка от изпълнението на всякакви проекти и просто мечтайте и планирайте как ще спечелите първия си милион. Може би ще отворите собствена пекарна, ще срещнете приятен човек или ще се преместите на ново място - с една дума, мислете за сбъдването на големите си мечти. Това новолуние е време на промяна и оригиналност, изобретателност и находчивост. Победители ще бъдат тези, които успеят да обуздаят емоциите си и да работят на предела на възможностите си в продължение на няколко седмици. А какво по-конкретно очаква вашия зодиакален знак, разберете в нашата галерия!