Голдън ретрийвър на име Маршал се влюбил в „малката си сестра“ от пръв поглед - те са неразделни от няколко години.

Много хора се страхуват да имат домашни любимци, когато в къщата се появи малко дете. Някои предпочитат да се отърват от тях, когато стане ясно, че скоро в семейството ще има ново попълнение.

От една страна, родителите могат да разберат - не е известно как котката или кучето ще реагират на бебето. От друга обаче, много по-чести са случаите, когато двамата стават най-добри приятели още при първата си среща. Тригодишната история на Мейси и Маршал е една от тях.

Родителите на момиченцето изобщо не мислели да се откажат от голдън ретрийвъра си, когато разбрали за бременността. Все пак кучето е член на семейството!

Освен това ретрийвърите са известни с дружелюбния си нрав. Те са много толерантни както към деца, така и към котки - идеалните кучета. И Маршал се влюбил в своята „малка сестра без косми“ веднага щом я видял.

„Беше толкова развълнуван, когато я срещна за първи път“, споделят родителите на Мейси. „Оттогава Маршал не е оставял дъщеря ни - заедно са през по-голямата част от деня.“

Кучето се грижело за момиченцето, когато се учело да пълзи, когато го хранели, служел за възглавница и я топлел, докато спи. Е, помагал на Мейси и в късането на играчки, но и в забавленията с кукли, с радост позирал за снимки и дори малко ревнувал, когато родителите взимали „сестра му“.

Преданият и нежен начин, по който се държал Маршал към Мейси, впечатлил толкова много потребители в интернет, че 15 хиляди души вече са се абонирали за съвместния им акаунт. А сладкото дуо вече има и първите си печалби – те са посланици на марка домакински уреди и производител на кучешка храна.

Но основното е, че са невероятни приятели. А когато имате толкова близък приятел, няма съмнение - никога няма да сте сами.

Вижте снимки на очарователните Маршал и Мейси в галерията ни: