Плеймейтката Светлана Гущерова е била пребита жестоко от бившия борец Кирил Терзиев, научи Информационна агенция News24sofia.eu.

По думите ѝ полицията въобще не обръщала внимание на сигналите, които подава срещу него.

Както е известно Светлана Гушерова не веднъж е съобщавала за заплахи към семейството ѝ, но досега не беше споменавала от кого идват те. Тогава тя обяви, че се страхува за живота си заради заплахите да бъде залята с киселина.

„Смятам, че това, през което преминавам аз и моето семейство, не трябва да се премълчава, а точно обратното – всеки, който е жертва на подобен тормоз с риск за живота си, трябва да говори и да алармира компетентните органи. Това е единственият начин, за да предотвратим насилието, още повече над жени”, каза тогава милионерската съпруга.

Кирил Терзиев е български борец, олимпийски медалист, не е ясно поради какви подбуди е извършил злодеянието спрямо семейство Гущерови.

Вижте снимките, които Светлана качи в галерията ни:

Екипът ни смята, че всяко едно посегателство и насилие срещу жени и деца трябва да бъде жестоко осъдено и виновникът наказан. Стискаме палци на Светлана полиция и власти да предприемат адекватни мерки, а на нея пожелаваме бързо възстановяване и здраве!