Победителят от "Игри на волята" похарчи наградата. Иван Рълев инвестира 100-те бона, който влизат в банковата му сметка преди няколко месеца. Както е известно, снимките на шоуто са приключи през лятото. Преди дни зъботехникът отвори чисто нова дентална лаборатория.

Въпреки че е едва на 25 години, Рълев вече има бизнес, с какъвто не могат да се похвалят редица негови връстници. А инвестицията му със сигурност ще се отплати, и то скоро.

Рълев събира близки и познати на откриването. Освен брат му Николай, който също бе част от формата, присъстват и негови съотборници. Събитието уважава и участникът от предния сезон Ники Чакалов. Чакала, както е известен атлетът, подготвя Рълев за шоуто. Изглежда, тренировките дават резултата, защото Иван отвява конкуренцията.

"Голяма крачка правиш, а си само на 25. Радвам се и се гордея с теб, че превръщаш мечтите си в реалност", гласи посланието на Чакалов към Рълев.

В същото време стана ясно и как Иван успява да стигне до големия успех. Рълев побеждава Момчил в епична битка седмици преди големия финал. Така той му отнема всичките грошове и благодарение на тях стига до последните трима на арената. Останалите са Крум и Мастагарков.

В същото време покрай Рълев са започнали да се навъртат редица мацки. Роденият в Симитли мачо няма официална половинка. А интересът към него не спира.

Рълев иначе демонстрира доста охолен начин на живот. Още преди да спечели "Игрите", той почива в лъскави хотели. Винаги е облечен в маркови и скъпи дрехи, което навява на мисълта, че семейството му има възможности.