Винаги сме любопитни да узнаем какво се е случило с любимите ни деца актьори и има едно сладко дете от страхотен филм от 90-те, което отчаяно сме искали да догоним.

Семейната комедия „Денис Белята” от 1993 година е базирана на американски комикс, а не на едноименния герой на Биано, което принуждава разпространителите да пускат на пазара филма като „Денис“ в Обединеното кралство, за да не се объркат хората.

По ирония на съдбата американската версия на „Денис Белята”, която е написана и илюстрирана от покойния Ханк Кетчам, дебютира само няколко дни преди неговия съименник в Обединеното кралство през март 1951 година. Версията на Кетчам за проблемното дете се основава на неговия син от реалния живот Денис, който по-късно изрази недоволството си от популярния комикс, като каза, че му се иска баща му „да е могъл да използва нещо различно от моето детство за своите идеи“.

Филмовата адаптация е написана и продуцирана от покойния Джон Хюз, който вече беше добре познат на нас, децата от 80-те, с това, че пише и режисира класики като „Почивният ден на Ферис Бюлър” и „Клуб „Закуска“. Търсенето на актьор, който да изиграе детето във филма, се оказа дълго и трудно, но едно русо младо момче в крайна сметка успява да се открои от 20 000 други прослушвани. Мейсън Геймбъл, който израства в Чикаго и чийто баща Тим също е актьор, успява да привлече вниманието на кастинг директора на филма, когато вади жив червей от джоба си по време на своето прослушване.

Вижте как се е променил той през годините.