За пореден път един от най-големите брандове за бельо Victoria's Secret, се забърка в огромен скандал с редактирани с Фотошоп снимки, предаде Дейли Мейл.

Острите критики, този път бяха по адрес на снимка на модел, чиито задни части видимо показваха, че са преминали през редакция от страна на дизайнерите на компанията. Въпросната снимка бе публикувана във Фейсбук в края на септември. Докато моделът позира по бельо, се вижда как едната половина от дупето е естествена, а другата - видимо липсва, тъй като е коригирана със специалната програма

Какато вече споменахме, това не е първият път, в който компанията бива критикувана. Години наред медиите по света забелязваха и даваха гласност на липсващи крайници от тялото и дори странни и несъразмерни пропорции на някои модели. Именно моделът Кандис Суейнпол бе една от най-честите жертви, чиито ръце и гърди на няколко пъти очевидно придобиваха нереалистични форми и размери. 

Разбира се, не само марката за бельо е била обвинявана в подобен тип гафове. Така, преди време ви бяхме разказали за някои от най-големите корици на модни списания, които си позволиха подобни волности. 

А какво целят компаниите с подобен вид поправяне на реалността и допустимо ли е, при положение, че живеем в 21 век и сами можем да забележим корекцията, оставяме на вас като коментар.