Младостта е може би най-доброто време за метаморфози на красотата и ярки трансформации. Точно това ръководело и героините на галерията ни, които по едно време, стремглаво, променили не само творчеството, но и външния си вид. За да се откроят от тълпата, те смело експериментирали с ярки нюанси на косата, дръзки прически, пиърсинг, татуировки и понякога направо плашещ грим. Въпреки това, за радост на феновете, са се успокоили и са спрели с безкрайните трансформации.

Юлия Волкова, Майли Сайръс и Джери Халиуел - тези представителки на шоубизнеса от различни страни и поколения са изненадващо обединени от едно нещо – бившата им страст към екзотични експерименти със собствения си външен вид.

В началото на звездния си път и трите успяват да изпробват десетки екстремни тенденции за красота, да боядисат косите си в най-странните цветове и да сменят коренно прическата си няколко пъти. След като изплашили феновете с метаморфозите си, се върнали към класиката и започнали да изглеждат значително по-добре.

В галерията нека проследим трансформацията на тези и други звездни героини и да решим коя е по-подходяща за образа на лошо, отколкото на добро момиче, и коя не трябва да се себеизразява така: