Предаванията яростно ще кръстосат шпаги за зрителския интерес. По традиция най-чаканото е „Ергенът 3“, което стартира на 14 февруари в ефира на Би Ти Ви. То ще се излъчва два дни в седмицата и ще паркира хората пред телевизорите. Водещ е бъде отново Наум Шопов.

Снимките приключиха в края на октомври на гръцкия остров Родос. Ясна е и победителката, но името й се пази в тайна от целия екип. Ако някой я издаде го грозят неустойки за хиляди левове. Ясно е само, че е певица, а такива във формата има няколко.

От телевизията, която излъчва най-гледаното риалити у нас, вече пуснаха анонс за началото на шоуто. Във визитката си новият ерген Александър Младенов демонстрира чар и фигура на Аполон. Мнозина го сравниха с турския актьор Кьванч Татлъту. Ергенът е успешен бизнесмен с всестранно развити интереси. Има три сестри и един брат.

Привличащ жените като магнит, Младенов е фен на сериозните връзки и не признава мимолетните приключения. Семейството за него е висша ценност. Преди да се обвърже сериозно, Алек иска да се увери, че е намерил правилната жена, която споделя светогледа и разбиранията му.