Не остава много време до настъпването на единия от най-любимите семейни празници през годината.

Коледните и новогодишни празници са почти на прага ни. Хората малко по малко започват да се подготвят за тях като купуват храни с коледен привкус, обмислят какво да подарят на семейството и приятелите си и избират място, където да прекарат този отпускарски зимен период.

Както може би сами сте усетили, усещането за щастие идва не само от получаването на подаръци, но и от момента, в който ние самите поднасяме подарък на някого след дълго умуване какъв точно да бъде той. Емоциите на хората в тези моменти са просто безценни.

Понякога искало ли ви се е да погледнете в близкото бъдеще и да разберете какъв подарък ще ви направят този път? Е, това все още не е физически възможно, но ние имаме компромисен вариант. Предлагаме ви да направите това с помощта на нашия необичаен тест. Вашата задача е да разгледате 5те снимки по-долу, на които виждате главния герой на Коледа, изобразен по няколко различни начина. Вие трябва без да се замисляте да изберете този Дядо Коледа, който ви харесва най-много. А след това проверете какво ще ви донесе белобрадия старец на най-светлия празник от годината!

А сега да преминем и към теста...

Разгледайте 5-те вида Дядо Коледа за няколко секунди и изберете този образ, който ви харесва най-много. Важното е да не мислите прекалено дълго и да оставите интуицията ви да ви води. Резултатите вижте в нашата галерия.