Пълнолунието в Скорпион ще донесе голямо емоционално разкритие на 24 април и може също да доведе до големи финансови промени в живота поради опозицията на Луната и Големия стелиум в Телец.
Вихърът на априлските събития продължава да върти съдбите ни – на 24 април ще има Пълнолуние в знака Скорпион, което ще донесе сериозни емоционални преживявания заради водния тригон в небето. Такъв е случаят, когато вашите емоции могат значително да повлияят на решения, свързани с финансовата сфера на живота (например, може да решите да купите скъп дом) или ще има трудно събитие в семейството. Работата е там, че класически водните знаци са отговорни за програмите на предците, така че често Пълнолунията във водните съзвездия носят отклонение в сферата на кармата на нашето семейство, когато трябва да се съберем с роднини и да вземем важни решения, изпитвайки доста силни емоции.
За много жени Пълнолунието в Скорпион може да донесе бременност, особено за Телец, Рак и Риби. В днешното гледане централната карта се оказва Ковчегът - карта за трансформация, която също се контролира от Скорпион. Нещо в живота ще се промени завинаги, така че се пригответе за сериозни и съдбоносни събития. За тези, които решават жилищния проблем, диспозиторът Плутон във Водолей може да донесе влиянието на децата върху покупката или продажбата на недвижими имоти.
За да ви помогнем да се подготвите за предстоящите събития сме подготвили лесен тест. Вижте изображението по-долу и обърнете внимание на картинката, която най-много привлича погледа ви. След това вижте какво означава изборът ви в галерията.