Започва най-мощното време в годината - от 25 март до 8 април ни очаква кармичният коридор на затъмненията, който е свързан с връзки, съюзи и въпроси на любовта. За много хора това ще бъде период, в който животът ще се промени драматично, буквално на 180 градуса, и никога повече няма да бъде същият.

Работата е там, че Коридорът на затъмнението се намира по оста на знаците Везни и Овен, които са кардинални, носейки драстични трансформации. След направено оформление за седмицата от 25 март до 31 март - в центъра на оформлението е Рицарят на чашите, който символизира любовта, вдъхновението, вдъхновението от взаимоотношенията и мира. Вероятно тази седмица ще се почувствате така, сякаш целият свят е наситен с магия, лекота и някакъв дъх на хармония. Ако искате да отидете в красив музей или ресторант, да купите цветя за вкъщи или да си устроите приятно угощение с приятели – непременно го направете! За да разберете какво ви очаква, направете следния тест, той със сигурност ще ви подскаже за какво да се подготвите.

За да го направите, погледнете изображението по-долу и изберете картинката, която най-много привлича погледа ви. След това вижте какво означава изборът ви в галерията.