Декорът на вашето коледно дърво може да каже много за настроението ви с наближаването на 2024 г.

Идва времето, когато много домове се готвят да украсят основния символ на предстоящия празник – коледната елха. Всеки декември дизайнерите и декораторите определят тенденциите в украсата на коледните елхи. През последните години все повече хора се стремят към простота и естественост в интериора, така че през 2024 г. дизайнът ще се характеризира с минималистичен вид и използване на естествени материали. Вместо обичайните пластмасови играчки, по-добре изберете декорации от дърво, текстил и хартия в приглушени естествени нюанси, за да създадете по-органична атмосфера.

Но ако сте почитатели на класическата украса за елха, то този път заложете на стъклени играчки и топки в естествени нюанси: кафяво, шоколадово, медено, бежово и приглушено зелено. Такова коледно дърво ще бъде изпълнено с лекота, светлина и оптимизъм. Прозрачните играчки създават ефект на лекота и ефирност, придавайки на дървото нежност и изтънченост. Ако сте в настроение за по-елегантен декор, тогава обърнете внимание на играчки с пайети, пера, рисунки и дори малка композиция вътре.

Новогодишната украса в розово не губи своята актуалност вече няколко години подред и всяка година дизайнерите от цял свят я преосмислят и представят в нова светлина. До сега розовият цвят блестеше на всички модни ревюта и беше в челните редици и на новогодишните тенденции и Барби е абсолютна тенденция и за 2024 г

За елха в този стил идеални са коледните топки в нюанс на розови конфети, които могат да се комбинират с играчки в пастелни нюанси – мента, лавандула или праскова. Това ще ви помогне да създадете по-хармоничен вид за своето любимо коледно дърво.

А сега изберете коледно дърво от нашата галерия и разберете как ще премине вашата 2024-та година: