Знаете ли, че цветовете и нюансите, които избирате за своя маникюр, могат да разкрият много за вашите страхове, чувства и емоции?

Когато посещават салона за красота, момичетата подхождат много съзнателно към избора на цвят, в който да лакират своите нокти. Някои дами предпочитат да избират за ноктите си само червен цвят, други не могат да си представят маникюр без нюанси на черното, а трети въобще не се замислят, а се придържат само към класическия френски маникюр. Вие навярно не бихте избрали лак наслуки, а точно обратното. Всички избори, които правите, свързани с цветове, говорят много за вашите чувства.

От край време учените обърнали внимание на цветовата психология - връзката на нашето емоционално състояние с гамата от цветове. Тя се проявлява не само в дрехите, които носим, но и например в избора ни на маникюр.

ТЕСТ

Днес сме ви подготвили един кратък тест, които ще разкрие част от характера ви. Разгледайте снимките на маникюри и изберете цвета лак за нокти, които най-много ви допада. Не мислете дълго, а просто послушайте интуицията си.

След като сте готови с избора си, вижте в нашата галерия какво е значението му и какво казва той за вас.