С наближаването на зимата най-накрая можем да кажем, че е дошло време за тъмни цветове. За тези, на които им е омръзнало от ослепително руси и избледнели кичури, ви съветваме да разгледате по-отблизо тъмните и богати нюанси на така нареченото оцветяване: "тъмен велур". Тенденцията постепенно набира скорост в социалните мрежи, както и сред знаменитостите. А сега е и най-подходящият момент да я изпробвате.

С настъпването на есента светлината е по-малко. Това означава, че няма смисъл да си правите „мокър“ грим или да изсветлявате косата си, която няма да ви зарадва със своите отблясъци на слънце. И това дори е добре, защото ще можете да опитате нещо ново. Сменете настроението си,като преминете към други образи. Насочете се към по-дълбоки и тъмни нюанси. Вместо перлен маникюр и грим със сияние в стила на Хейли Бийбър, изберете кадифени нюанси върху лицето, ноктите и косата си, точно както правят вече повечето звезди.

Така се появява и модата "велур". Нейната особеност е отсъствието на ярки преходи и акценти. „Велуреният стил" наподобява боядисване в един тон, но в същото време не изглежда скучно и подчертава текстурата на къдриците.
Събрахме 5 варианта от новата мода "велур" в различни нюанси, които биха подхождали на косата на всяка жена.

Разгледайте ги в нашата галерия.