В ерата на Фотошоп, обработката на снимки и изкуственото съвършенство, което социалните мрежи и медийните образи на знаменитостите се стремят да създават, плюс сайз моделът Ашли Греъм остана вярна на себе си и почитателите си, и не се срамува нито за миг да сподели реални, нетуширани кадри онлайн, за да придаде важните си и искрени уроци по самочувствие на всички дами по света, които е крайно време да се научат да обичат и приемат телата и себе си точно такива, каквито са - несъвършено съвършени!

Супермоделът и майка на 3 деца Ашли Греъм дори позира без дрехи за реклама само 4 месеца след като роди последното си дете. Това беше нейният начин да покаже, че е намерила нова сила и увереност в красотата си, защото истинската красота е тази, която носим в себе си. Онази неподправена, очарователна естественост, която не се нуждае от филтри, ретуш и фотошоп, за да бъде съвършена!

В галерията ни днес ще ви разкажем повече за тази звездна дама и уроците, които тя се стреми да предаде на жените по света.