Има толкова много изключително лесни дизайни за маникюр, които можете да направите сами в домашни условия и които в същото време изцяло ще преобразят външния вид на вашите нокти и ръце. Понякога обаче всяка дама би искала да добави някакъв малко по-сложен и различен детайл или декорация. И ето тук е моментът, в който да ви представим новата тенденция за дизайн за нокти с вълнообразни елементи.

Въпреки че можете изцяло сами да създадете този минималистичен маникюр в домашни условия, много от идеите за нокти с вълнообразен дизайн са толкова многопластови и прецизни, че за да ги направите ще се нуждаете от стабилната ръка на професионален маникюрист, или най-малкото от професионални инструменти за маникюр, като четки за рисуване с фини линии и уреди за рисуване на точки.

Независимо от това колко време може да ви отнеме, за да вдъхнете живот на тези страхотни идеи, няма спор, че ноктите с вълнообразни дизайни ще добавят елемент на закачливост и свежест към ежедневната ви визия. Готови ли сте да се убедите сами? В нашата галерия ще намерите 20 идеи, от които да се вдъхновите за следващия си маникюр.