Възможно ли е да скриете несъвършенствата на фигурата с дрехи? Разбира се, че да! Нужно е да се спазват само няколко прости правила!

Твърде големи, малки, безформени, увиснали – всяка втора жена е сигурна, че нещо не е наред с гърдите ѝ. Всъщност ние непрекъснато се опитваме да открием недостатъците и безкористно да ги култивираме в себе си. Предлагаме да сложим край на този въпрос и да погледнем звездите, чието очарование със сигурност е далеч от идеалното.

Запомнете: за да сте красиви, достатъчно е да обичате себе си и да се научите да не привличате вниманието към въображаемите или очевидни недостатъци на собствения си външен вид. Не харесвате гърдите си? Накарайте ги да изглеждат зашеметяващо в дрехи! И за да направите това, просто избягвайте най-честите грешки при избора на тоалети.

Деколте. Никога, никога не носете рокля или топ с дълбоко деколте, ако не сте сигурни във формата и стегнатостта на бюста си. В неподходящите дрехи всеки милиметър, всяка извивка се вижда. Ако не сте сигурни, по-добре е да не поемате рискове.

Поддържа. Правилното бельо не е непременно коригиращо: то е не само гаранция за добро здраве, но и много важен естетически момент. Ако гърдите ви са увиснали малко след раждането или поради промени, свързани с възрастта, както и в случай на структурни особености на тялото, има само една възможност - сутиен с добра опора или още по-добре, с повдигащ ефект.

Цвят на кожата. Може би не сте знаели, но не само формата и размерът на гърдите са от значение. Цветът на кожата, наличието на обриви и големи вени също могат да развалят впечатлението дори с най-секси тоалет.

Ако поради някои от описаните по-горе причини деколтето ви не изглежда естетически красиво, съветваме ви да прибегнете до грим. Хайлайтър, фон дьо тен, контуриране - всичко това само ще бъде от полза.

Вижте в галерията кои звезди нямат перфектни гърди, но успяват да изглеждат ослепително: