Докато някои холивудски знаменитости са известни със скандалното си поведение и начин на обличане, то за други правилата на дамата са се превърнали не само в пътеводител, но и в начин на живот.

Пример за това е красивата Джесика Алба. Актрисата и бизнес дама, която често попада в класациите на най-сексапилните жени на света, може спокойно да бъде причислена към списъка на модните икони на Холивуд. Джес винаги се облича със стил и според обстоятелствата. И за да допълним профила й на перфектната жена, ще добавим, че тя е съосновател на компания, занимаваща се с производството на органични продукти за цялото семейство, но най-вече за деца. Това ни кара да я обичаме още повече.

И така, по-рано тази седмица сексапилната актриса и бизнес дама имаше възможност да покаже още веднъж, че държи на добрия начин на обличане. Това се случи на събитието AdWeek Conference, което се проведе в Ню Йорк. На него Джесика промотираше своя собствен бизнес като за целта беше избрала елегантно-ежедневен бизнес тоалет, състоящ се от тесни дънки, блуза с флорални мотиви и тъмносиньо сако. Този сет Джесика умело беше комбинирала с правилните аксесоари – тъмносиня чанта и бели обувки на ток. Както винаги тя залага на естествен грим, а най-големият й аксесоар си остава чаровната усмивка.