Популяризирането на България като конгресна дестинация и София като европейска столица би било полезно за цялата икономика и имидж на страната. Именно това е една от основните цели на конгреса Eventex, който се провежда с подкрепата на Министерство на туризма.

На 25 и 26 февруари 2015 г. в Интер Експо Център, София, ще се проведе седмото поредно издание на събитието за ивент професионалисти. Конгресът ще събере професионалисти от 3 континента. Два дни обучения в областта на ивент маркетинг и технологии, проведени от международно признати лектори; многобройни възможности за нетуъркинг и популярни фирми в областта на събитийната индустрия, които ще участват като изложители, са само част от програмата на Eventex Congress 2015.

Лектори ще бъдат:

● Уейн Морис - генерален директор на Guidebook - приложение за събития, използвано от организации като Facebook, Amazon, American Express и Columbia University

● Михаел Хайпел - лектор на най-мащабните браншови събития като IMEX, EIBTM

● Алекзандър Блас - изпълнителен директор на американския институт за иновации и носител на престижната награда на Daily Record “Топ Иноватор на Годината” 

● Джереми Никълъс - говорител на BBC News и гласът на FIFA 14

На 26 февруари има паралелен майсторски клас, заедно с основната програма, който е посветен на Meeting Design - наука, която повишава ефективността на бизнес срещите чрез специални техники за презентация, подреждане на залата и участниците, поведенчески тактики и т.н.

Вечерта, Фабрика 126 ще посрещне всички посетители на Eventex Congress 2015 на космополитно парти, което подобаващо ще закрие събитието!

Повече информация и билети ще откриете ТУК.