Хороскопът ви за октомври обещава прилив на емоции и страсти, Овни. Във въздуха витае романтично настроение, трудно е да устоите на изкушенията. Жаждата за любов може да ви вдъхнови за смели постъпки до толкова, че бихте се преместили в друга държава заради обекта на чувствата си. Хармоничното Слънце във Везни насърчава компромисите. Овните ще успеят да разрешат различията, ако първи направят отстъпки. Не се съсредоточавайте върху негативното, по-добре е да пренасочите вниманието на опонента към нещо приятно. За амбициозните Овни кариерата винаги е на първо място, така че трябва да използвате силата на пълнолунието през октомври в максимална полза. Благодарение на точните и бързи решения ще бъде възможно да спечелите благоразположението на ръководството.

Първите дни на октомври ще бъдат малко хаотични поради изобилието от събития и неотложни въпроси. Въпреки това задълженията ще бъдат приятни и няма да развалят настроението. Енергията ще прелива, ще бъде възможно да се справите с всички трудности. Въпреки че ще трябва да ги преодолеете сами, това ще бъде добро закаляване и ще ви помогне да натрупате безценен опит. Тъй като Венера в Лъв подхранва амбицията, стремежът към определен статус ще бъде неудържим. В името на всеобщото признание Овенът е готов на всякакви жертви, включително и на неприлични постъпки.

Животът в средата на месеца ще се развива благоприятно. Възможно е да съществува погрешно схващане, че късметът ви чака зад всеки ъгъл, затова трябва спешно да тичате за лотариен билет. Общият хороскоп за Овен за октомври 2023 г. съветва да не разчитате на сляп късмет. Наградата ще получи този, който наистина я заслужава:Нова длъжност, висока заплата. Тъй като Меркурий във Везни се изпълва с мирна енергия, старите разногласия ще бъдат забравени. Тактът на Овена е извън всякаква похвала, втората половина няма да може да устои на чара му. Партньорите ще бъдат честни един към друг, затова с готовност ще признаят, че са сгрешили. От този момент нататък в семейството ще се възцари мир и ще настъпи пълна хармония.

Паричното изобилие в края на октомври е малко вероятно, има основателни причини за това. Може би причината за пропуските е небрежността и високото самочувствие, а може би, напротив, съмненията в себе си. Според хороскопа за октомври ситуацията за Овните не е от най-благоприятните. Трябва да включите икономичния режим и да укротите апетитите си. Благодарение на силния Марс в Скорпион такива качества като смелост и честност стават ясно изразени. Овните чакат възможност да защитят своята позиция. Обжалването пред властите и участието в правни процеси ще се осъществи без усложнения, ще бъде възможно да се постигнат необходимите обезщетения и плащания. Въпреки това е по-добре да съгласувате действията си със специалист.