Пролетта е вече тук и заедно с нея все по-често се радваме на топло време и повече слънце. Разбира се, затоплянето на времето означава, че трябва да приберем всички дебели дрехи и да се насладим на приятния допир на леките материи. 

Но много често се сблъскваме с проблем, който просто не можем да контролираме през студените месеци - излишните килограми. Минусовите температури и по-малкото движение през зимата водят до натрупване на мазнини, с които нямаме търпение да се сбогуваме в началото на пролетта.

Ще бъдем откровени - всеки ден се стараем да се храним здравословно, без да прекаляваме със захарта и въглехидратите. Но истината е, че често не можем да устоим на изкушенията и често посягаме към нещо сладичко и калорично. 

И тъй като няма по-подходящ момент от сегашния, ви предизвикваме заедно да се преборим с излишното тегло лесно и най-вече без лишения. Може би всичко това ви звучи като приказка, която няма как да се сбъдне в реалния живот, но истината е, че има няколко лесни начина, на които винаги можем да разчитаме за стройна фигура. 

Лечебната сила на водата

Със сигурност ви е направило впечатление, че водата е важна част от всяка една диета или пречистване. Най-важният съвет, който трябва да следваме, е да пием по 200 мл вода около час преди всяко хранене. По този начин ще се чувстваме сити и няма да прекаляваме с вкусните ястия на трапезата.

Ползите от лимоновия сок

Лимоновият сок е в основата на много домашни лекове, тъй като има много предимства. Той е пряко свързан с успешното справяне с излишното тегло. Естествените химикали в лимона спомагат за детоксикация на тялото и намаляват мастните клетки. Най-добрият начин на прием е да добавим сока от един лимон в чаша вода. Препоръчително е тази напитка да се пие на гладно сутрин. 

Най-верният ни съюзник - сънят

Недостигът на сън влияе на цялото ни тяло. Заедно с усещането за умора, тялото ни трупа килограми, опитвайки се да си набави необходимата енергия. Ето защо трябва винаги да се стараем да спим по 7 или 8 часа на нощ. По този начин тялото ни ще върне естествения си ритъм и храносмилателната ни система ще работи по-ефективно.

Куркума - мощен помощник в борбата с килограмите

Хрумвало ли ви е, че натуралните продукти са най-добрият начин да дадем на тялото ни всичко, от което има нужда, без да се притесняваме от калорийната им стойност? Куркумата наистина има вълшебни свойства и е най-силната билка, която е позната на човечеството днес. Тя е известна с лечебните си свойства, които се дължат на куркумина. 

Именно куркумата играе главната роля в битката с излишните килограми, като контролира нивото на кръвната захар и предотвратява натрупването на килограми. Куркуминът не позволява образуването на мастни клетки. Любопитното е, че всички тези полезни действията на куркумата се разгръщат единствено в съчетание с пиперин.

Това в никакъв случай не означава, че увеличавайки количеството куркума при готвене ще постигнем желаните резултати. Най-важното, което трябва да знаем е, че куркуминът е доста силен и приемът му трябва да бъде регулиран.

Неподозираните ползи от био черен пипер

Любопитно е, че куркумата не е единствената природна съставка, на която можем да разчитаме за намаляване на теглото. Зърната на био черен пипер имат мощно действие върху организма и се комбинира отлично с куркумата. Той спомага за по-доброто усвояване на куркумина с до 2000%. 

Време е да разкрием кой е здравословният начин да се справим с излишното тегло, разчитайки на благотворното влияние на природните продукти. Турмирин® БиоСлим е хранителна добавка, която съчетава отслабващото действие на куркумата и подсилващия ефект на БиоПерин®. 

БиоПерин® е единственият ПАТЕНТОВАН източник на пиперин, който е преминал през клинични проучвания, за да се потвърди неговата безопасност, ефикасност и способността му да повишава бионаличността на хранителни съставки.

Турмирин® БиоСлим оказва благотворно действие на целия организъм. Основното му действие е подпомагането на храносмилателната система, предотвратявайки натрупването на мазнини и улеснявайки разграждането им. Можем да разчитаме на Турмирин® БиоСлим и за засилване на имунната система, подобряване състоянието на черния дроб и жлъчката. 

Хранителната добавка Турмирин® БиоСлим позволява на организма да подобри функцията си, като спомага за повишаване на тонуса и намаляване на излишните килограми.

Хранителната добавка засилва метаболизма, усвояването на хранителните вещества, дава лекота на стомаха и тялото и балансира йо-йо ефекта на диетите при редовна употреба. Турмирин® БиоСлим балансира организма, усвояването и преработването на храната, чрез метаболизма и предотвратява бъдещото натрупване на мазнини и предотвратява затлъстяването чрез изгарянето на натрупаните мазнини в тялото. Благодарение на процеса термогенеза, загубата на калории и натрупана енергия се ускоряват. 

Разбира се, за да постигнем оптимални резултати, трябва да си помогнем и сами, като се грижим за тялото си, спортуваме и не прекаляваме с вредните храни.

Момичета, топлите месеци вече са на прага ни и най-хубавото е, че този сезон ги очакваме без притеснение и със стройна фигура.