За съвременното поколение понятието "брачна нощ" почти е загубило първоначалния си смисъл. Малко от двойките успяват да дочакат сватбения ден, за да споделят брачното ложе един с друг за първи път. Повечето влюбени не са готови да се задоволят само с разходка под луната, ходене на кино и нежни целувки. Все още, обаче има има дами - включително сред знаменитостите, които избират да запазят девствеността си до първата брачна нощ!

Това определено може да ви изненада, при положение, че в Холивуд почти всичко се върти около секса. Рекламите, музикалните видеоклипове, снимките, филмите и дори театралните постановки излъчват неприкрита еротика. В резултат на това ние често възприемаме звездите като луди сексахолици, които сменят партньорите си почти всеки ден. Някои от тях, разбира се, наистина отговарят на този стереотип. Но далеч не всички!

В галерията ни днес ще ви срещнем с звездни дами, които решават да запазят девствеността и целомъдрието си до брака и да отложат секса до първата си брачна нощ, споделяйки я с мъжа, с когото са си казали ДА завинаги!