Дори и да не сте фен на японския чай матча, със сигурност ще се влюбите в тези 11 маникюра с този цвят. Необичайният нюанс на зеленото изглежда страхотно на всички типове нокти и е един от тенденциите в нейл арта за тази есен, като се нарежда сред други обичани дизайни като лате ноктите.
Този цвят, напомнящ здравословната японска напитка, по която множество инфлуенсъри полудяха наскоро, пази топли спомени от лятото и същевременно създава уютната атмосфера на есента. Може да изберете най-подходящия за вашето настроение нюанс – земен, деликатен или кремав матча.

Освен че изглежда невероятно, друга много добра причина да пробвате този цвят за следващия си маникюр е, че той има магически терапевтичен ефект. Пастелното зелено върху ноктите може да ви подейства успокояващо и да намали нивата ви стреса.

Има безброй опции за дизайн в нюанса матча – може да лакирате целите ноктите в един тон, само върховете или пък да го комбинирате с други цветове лакове. Бледорозовото и лавандулата са два нюанса, които си подхождат особено добре с матча.

Разгледайте галерията ни за още вдъхновение за следващия ви маникюр.