Известната синоптичка и тв водеща Гери Малкоданска сподели в социалните медии няколко снимки от детския рожден ден на своята сладка дъщеричка Белла, която преди дни (на 6 януари) е навършила 2 годинки.

 

„Щастието в няколко снимки. Щастието ми на 2 годинки. Обожавам те, Белла моя“, е написала стройната и къдрокоса дама за своята малка принцеса.

На елегантните, празнични снимки се вижда освен невръстната рожденичка, пременена в красива рокличка, така и нейният по-голям брат Лео, който през лятото навърши 5 годинки, както и татко им Александър Ковачев, който е известен интериорен дизайнер.

От кадрите става ясно и как изглежда луксозният дом, който семейството обитава и който, предвид професията на Ковачев, е изпипан до най-малкия детайл.

На партито на Белла, украсено с бляскави розови балони, виден гост е нейният първи братовчед, който е син на брата на Гери – анестезиологът и реаниматор д-р Иван Малкодански.

 

Съпругът на Малкоданска – Александър Ковачев, има още една дъщеря – от своя първи брак.

Гери е получила много поздравления за празника на малкото си дете, включително от известни дами като Енджи Касабие и бременната с второто си дете моделка Ваня Пенева.