Лъвовете са известни със своите горда природа, смелост и креативност. Те също обичат себеизразяването и вниманието, което, разбира се, се отразява в техния стил.

Арнолд Шварценегер, Уитни Хюстън, Патрик Суейзи, Мадона, Даниел Радклиф, Крис Хемсуърт, Жан Рено, Робърт де Ниро, Антонио Бандерас, Кара Делевин, Сандра Бълок, Деми Ловато, Джейсън Момоа, Бен Афлек, Ейми Адамс, Едуард Нортън, Уди Харелсън, Стив Карел, Кристофър Нолан, Стенли Кубрик, Дж. К. Роулинг - изглежда, че списъкът с изключителни хора, родени под знака на Лъва, може да бъде безкраен!

Лъвът е петият знак от зодиака. Той е огнен и е управляван от Слънцето. На Лъвовете се пада периода от 22 юли до 23 август.

Гордостта, смелостта и амбицията са основните черти на Лъвовете. Те са ярки, уверени и ще направят всичко, за да привлекат вниманието към себе си. Но това не им пречи да бъдат щедри и великодушни. Така че приятелството с тях се оказва силно, основното е да не се опитвате да заемете мястото им под слънцето.

Лъвовете са истински ценители на живота и го прекарват пълноценно. Те са звездите на всяко събитие. Ако някой е готов да купонясва до сутринта в самия център на дансинга, това са те. Хората, родени под знака на Лъва, са решителни, смели и енергични. Тези качества се отразяват и в избора им на облекло. Стилът на звездните представители на тази хищна зодия е доказателство.

Вижте няколко примера за това в галерията: