Ежедневно сме заобиколени от безброй ухания, които извикват в съзнанието ни различни асоциации или спомени. Но кой е ароматът, който избираме сами? Ароматът, който не оставя съмнение у никого, че пред него е застанала уверена и модерна жена, която знае какво иска и как да го постигне.

Изборът на идеалния парфюм често се оказва предизвикателство за всяка дама. Разбира се, този избор в никакъв случай не бива да се превръща в невъзможна мисия. Всъщност изборът на аромат, който приковава всички погледи и внимание е лесна задача.

Новият аромат на C-THRU Cosmic Aura е създаден за всички онези дами, които предпочитат да изпъкват, вместо да се сливат с тълпата. Парфюмът е съчетание от различни ухания, които разкриват тайната на Космоса. Cosmic Aura има връхни нотки на мандарина, френско грозде, пъпеш и бергамот; сърцето е на циклама, здравец, жасмин и плодова вода; а базата е на мускус, ванилия и пачули.

И за да се уверите, че ароматът на C-THRU Cosmic Aura е наистина неповторим и завладяващ, организирахме игра, в която три късметлийки ще могат да спечелят 3х подаръчни комплекта Cosmic Aura. Комплектът включва тоалетна вода 30 мл и дезодорант. Играта приключи на 13.11.2018 година и е време да обявим победителите.

Трите късметлийки, които печелят подаръчен комплект C-THRU Cosmic Aura са Лидия Стефанова, Нина Неделчева, Кристиана Георгиева. Честито!