Ежедневно сме заобиколени от различни ухания. Доказано е, че те са в състояние да повишат настроението ни, да събудят отдавна забравени спомени и да настроят сетивата ни на романтична вълна.

Знаете ли, че различните аромати изпращат сигнали не само до нашето съзнание, но и до това на околните? Това означава, че избирайки правилното ухание, хората около нас могат несъзнателно да изпитат емоциите, които изпитваме и ние. С други думи – възможно ли е определен аромат или парфюм да изпрати ясен сигнал на противоположния пол? Науката отговаря „Да“!

Парфюмът е отражение на личността и всяка дама знае как да избере ароматът, който ще предаде най-точно нейната идентичност. Но кои са уханията, които подлудяват господата?

Флорални аромати

Макар и да не го признават, господата харесват цветния и женствен аромат. Той разкрива нежната ни същност и автоматично ни настройва на романтична вълна. Ароматите на роза, магнолия и фрезия са изключително съблазнителни за мъжете.

Чисто и свежо

Харесваш ли уханието на свежо изпрано спално бельо? Е, не бива да се изненадваш, че това е един от ароматите, които допадат и на представителите на силния пол. Свежият аромат е сред любимите и на господата, защото кара мислите им да се зареят именно към спалнята. Основните „виновници“ за този аромат са бялата фрезия и гарденията.

Мускус, жасмин и бергамот

Ухание, което завладява, придава мистичност и кара всички да се обърнат след вас – това е тоалетната вода на C-THRU Cosmic Aura. Тя носи космическо очарование, което въздейства не само на нашите сетива, но и на мъжете.

C-THRU Cosmic Aura е създаден за дамите, които не крият своята женственост, които обичат да привличат внимание, но винаги остават мистериозни и неразгадаеми. Аромат, който крие в себе си тайните на Вселената и романтично очарование.

Ароматът на Cosmic Aura има връхни нотки на бергамот, френско грозде, пъпеш и мандарина; сърцето е на жасмин, циклама, здравец и плодова вода, а базата е на мускус, пачули и ванилия.

Тоалетната вода Cosmic Aura на C-THRU е създадена за жените, които не се страхуват да изразят себе си, които знаят какво искат и не се страхуват да изразят собствения си стил и да бъдат уникални. 

Пикантно и силно

Макар често да сме мислели, че изисканите и тежки аромати не са предпочитани от представителите на силния пол, се оказва, че именно тези ухания ги карат да мислят, че срещу тях стои силна и много страстна жена, която отлично знае какво иска.

Съблазънта на цитрусовите аромати

Проучване е доказало, че сред най-изкусителните женски аромати според господата е този на свеж портокал. А ако парфюмът ухае едновременно на цитрус и има мек флорален аромат, сте открили комбинация, която ще го подлуди.

Неочакван сексапил: Тиквен пай и лавандула

Може и да ви се стори странно, че ароматът на тиква присъства в класацията на най-изкушаващите аромати, но мнозина господа признават, че комбинацията между тиквен пай и лавандула автоматично ги подсеща за домашния уют.

Вече знаете на кои аромати да заложите, ако искате да спечелите сърцето му. А тоалетната вода C-THRU Cosmic Aura е сигурен ход за успех във всяко начинание. Доверете се на мистиката на Вселената!